Je logo wordt blokkerig bij het uitvergroten. Hoe kun je een logo vergroten zonder kwaliteitsverlies? In dit artikel lees je het antwoord.

Beste manier

De beste manier om je logo te vergroten zonder scherpteverlies is door deze om te zetten naar een vector bestand.

Heb je geen zin om dit zelf te doen? Klik dan hier om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Benieuwd naar onze prijzen?

Zelf vergroten

Om je logo te vergroten kun je het beste Adobe Illustrator gebruiken. Koop het programma en open het logo. Trek je logo met de hand over. Dit houdt in dat je elke vorm in het logo natekent en opvult met een kleur.

In deze animatie is te zien hoe wij een logo vergroten zonder kwaliteitsverlies.

Voordelen

• Het resultaat is uitstekend (wij gebruiken Illustrator ook).
  • Je kunt het logo aanpassen.
  • Je kunt het logo opslaan in de drie meest gebruikte vector bestandsformaten: AIEPS en PDF.

Nadelen

• Het kost (veel) tijd om een logo na te tekenen.
  • Je moet eerst leren werken met Illustrator.
  • Adobe Illustrator kost geld.

Logo laten vergroten voor een vaste prijs

Heb je geen tijd om zelf je logo te vergroten zonder scherpteverlies? Laat dit dan doen door een specialist, zoals ViaVector.

Vergroten in Photoshop

Vergroten zonder kwaliteitsverlies in Photoshop is niet mogelijk. Hiervoor heb je echt Adobe Illustrator nodig. Dit komt doordat Photoshop een pixel gebaseerd programma is. Illustrator is een vector based programma.

Benieuwd naar onze prijzen?

Vragen?

Hoi, ik ben Annelies van de klantenservice. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met mij op via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 24 uur reactie.

• Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, bmp, gif, pdf, psd, eps, ai, svg, tiff, cdr, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 10.
      Lukt het uploaden niet? Stuur de bestanden dan apart via wetransfer.com naar info [@] viavector.eu.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste 3 blogs

Je kunt op verschillende manieren een JPG of PNG omzetten naar een vector bestand. In deze blog leggen we uit hoe je dit kunt doen. We geven ook aan wat de voor- en nadelen zijn.

Je kunt op verschillende manieren een JPG of PNG omzetten naar een SVG bestand. In deze blog leggen we uit hoe je dit kunt doen. We geven ook aan wat de voor- en nadelen zijn.

Je kunt op verschillende manieren een JPG of PNG omzetten naar een AI bestand. In deze blog leggen we uit hoe je dit kunt doen. We geven ook aan wat de voor- en nadelen zijn.