Logo vergroten zonder kwaliteitsverlies

Je logo wordt blokkerig bij het uitvergroten. Hoe kun je een logo vergroten zonder kwaliteitsverlies? In dit artikel lees je het antwoord.

Beste manier

De beste manier om je logo te vergroten zonder scherpteverlies is door deze om te zetten naar een vector bestand.

Logo zelf vergroten

Om je logo te vergroten kun je het beste Adobe Illustrator gebruiken. Koop het programma en open het logo. Trek je logo met de hand over. Dit houdt in dat je elke vorm in het logo natekent en opvult met een kleur. Bekijk onderstaande animatie voor een simpele uitleg.

In deze animatie is te zien hoe wij een logo vergroten zonder kwaliteitsverlies.

Voordelen

• Het resultaat is uitstekend (wij gebruiken Illustrator ook).
  • Je kunt het logo aanpassen.
  • Je kunt het logo opslaan in de drie meest gebruikte vector bestandsformaten: AIEPS en PDF.

Nadelen

• Het kost (veel) tijd om een logo na te tekenen.
  • Je moet eerst leren werken met Illustrator.
  • Adobe Illustrator kost geld.

Logo laten vergroten voor een vaste prijs

Heb je geen tijd om zelf je logo te vergroten zonder scherpteverlies? Laat dit dan doen door een specialist, zoals ViaVector. Klik hier voor meer informatie.

Logo vergroten in Photoshop

Een logo uitvergroten zonder kwaliteitsverlies in Photoshop is niet mogelijk. Hiervoor heb je echt Adobe Illustrator nodig. Dit komt doordat Photoshop een pixel gebaseerd programma is. Illustrator is een vector based programma.

Gratis offerte

Voor logo’s hanteren we een vaste prijs. Klik hier voor meer info.